Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #35418

2014-01-21 21:02

Domnule pastor Gadea, domnule Badea si domnule Ursu de ce ati sters comentariile unora? Pentru ca erau cumva impotriva dumneavoastra? Si dintr-o data va pasa de cetateni si cat de atacati sunt ei sau cumva manipulati cetatenii romani sa va faca pe plac dumneavoadtra si domnului premier Victor Viorel Ponta? Sunt curios si acest comentariu il veti sterge... cred ca aceste comentarii sunt disponibile pentru exprimare opiniilor. Iar daca e vreo problema ca sunt de partea domnului Basescu e vreo problema? Parlamentul pune taxe peste taxe si impozite peste impozite si accize peste accize? Si pana la urma unde sunt banii de pe aceste cheltueli? In buzunarul deputatilor, senatorilor si in celelate? Si in pensiile de peste 10000 de lei? Pensiile, in opinia mea, nu ar trebui sa treaca peste 5000 de lei ca sunt unii care nici nu stiu ce sa faca cu atatia bani. Mai bine
extrasurplusul acela mai bine merge la alocatiile copiilor si le mariti la 100-150 de lei ca cica sunt "viitorul" tarii. Atat valoreaza viitoril 42 de lei? Si pentru ce trebuie sa fie mai mult de 300 de deputati si 300 de senatori? Parca s-a organizat un referendum pe baza acestei legi, nu? Sa nu fie  mai mult de 300 de deputati si tot atatia senatori. Dar a venit Mickey Mouse si... uitandu-ma din cand in cand cu fiica mea de 3 ani am gasit o
asemanare intre cei doi si vazand ca in desene animate foloseste uneltele lui... se pare ca si premierul foloseste unealta secreta cu care reuseste sa manipuleze lumea. Multumesc pentru intelegere si sper ca maine sau in urmatoarele zile nu va fi sters avest comentariu, ca daca va fi sters, voi reveni cu alte comentarii ca mai sunt multe de spus.