Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #35368 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-21 19:15

#35358: - Re: Re: Re: Re:

Se pare ca suntem pe calea cea dreptă din moment ce un ,,antibasist" îl consideră pe un ,,băsist" prieten. Nu am avut si nu am resentimente fată de cei cu alte preferinţe politice. Consider ca fiecare are dreptul să alegă orice concepţie politică. Ceea ce mă deranjează este faptul ca cei care se intitulează ,,antibăsişti" îi consideră pe ceilalţi ca pe nişte inamici.

De unde şti ei că cei intitulaţi ,,băsişti" chiar sunt basişti in sensul propriu (probabil adepţi ai lui Băsescu). Eu m-am săturat de lucrul ăsta. Dacă te abaţi de la ,,tezele" Antenei 3, dacă îndrăzneşti să ai alte idei, eşti catalogat ,,băsist". Ce însemnă oare acest concept? Însemnă că eşti democrat? susţii pluralitatea de ideii, dezbaterea liberă, neîncrâncenată? lupţi contra miciunii, dezinformării, corupţiei? Dacă asta înseamnă, atunci mă declar băsist.

În ceea ce priveşte atitudinea noastră faţă de puterile externe, daca vom avea mentalitate de slugi, slugi vom rămâne ! Trebuie să avem curajul să ne considerăm egalul lor şi vom fi trataţi ca atare. În mintea fiecăruia dintre noi trebuie să se facă schimbarea asta. Mentalitatea noastră de slugi a fost generată de guvernanţi prin sistemul de ajutoare sociale, sistem menit să ne ţină captivi din punct de vedrere politic, şi de care trebuie să ne rupem.