Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

musafir

/ #34104 Nu votez nicio petitie, pro sau anti Basescu

2014-01-20 15:24

Eu NU am semnat nici aceasta petitie si nici pe aceea cu " Il sustinem pe presedintele nostru " , mi-am retras orice sprijin al meu pentru oricare dintre PULIticieni, ANJUGE!!!!! Am mai semnat petitii ( anti pacanele si cazinouri si multe alte petitii ) de m-am saturat, n-au avut nicio finalitate. Ascultati-l pe " Heil Hitler " , sper ca tot mai multi romani sa se trezeasca si sa nu mai voteze cu nimeni niciodata, eu nu mai votez. O petitie anti-toata-clasa PULItica o semnez oricand, oriunde cu placere. In schimb si eu ii urasc crancen, sincer si din suflet pe postacii basistii de partid, am descoperit ca multi dintre ei sunt afiliati la tot felul de grupuri extremiste, multi chiar la miscarea legionara si majoritatea lor sunt trecuti bine de 40 de ani. Acesti nemernici sunt foarte parsivi, foarte profesionisti in ati duce o ideea proprie postata pe un forum, in derizoriu. Sper ca din 2015 acesti indivizi sa dispara pe cale naturala iar voi de la Antena 3 tineti-o tot asa dar repet, nu semnez aceasta petitie sau oricare dintre alea pro Basescu.