Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #28972

2014-01-19 10:15

Pilotii sunt o categorie discriminata de basescu. Si cei ce au iesit la pensie si cei activi!Ce este mai rau este ca guvernul actual nu vrea sa repare aceasta trauma, trauma creata de diminuarea drastica a pensiilor in 2010, trauma creata unei mici categorii de oameni.Se aude ca fiind asa putini nu conteaza voturile lor!
va pun 2-3 intrebari:ce are de gand guvernul actual cu ei?a trecut mai bine de un an de cand am votat usl-ul avand promisiunea lor de a repara aceasta discriminare.De ce toata lumea ii apreciaza dar in acelasi timp isi bat joc de ei? Va rog faceti ceva pentru ca eu ca sotie de pilot profesionist pensionar il vad cum de mai bine de 3 ani se consuma si fizic si moral. A ajuns bataia de joc a tuturor si el ca persoana cat si meseria frumoasa de pilot pe care a practicat-o.Pensia pe care o are e de 1000 de lei si ne judecam inca din 2011 pentru o recalculare.Dupa o expertiza facuta in process ar trebui sa creasca la 1200lei, casa de pensii Iasi avand angajati care nu stiu nici ei ce sa mai faca.In jur de echivalentul unei pensii am cheltuit deja platind onorariul avocatului si expertiza.
Ce urmeaza? sa va anunt cand face infarct ca multi altii dintre colegii sai piloti?