Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #23381

2014-01-18 09:07

Sa plece odata acest impostor care si-a vizat doar interesul propriu si al familiei sale!!! Oare cat de orbi sa fim sa nu vedem ca suntem urmariti, amenintati, ascultati, etc, nici pe vremea lu' Ceausescu nu ne era asa teama sa vorbim la telefon ca in vremurile de azi. Si in plus, am ajuns, cel putin din punctul de vedere al familiei noastre (2 oameni cu studii superioare + alte specializari, facute la timpul potrivit si la locul potrivit, nu la fabricile de diplome) sa nu mai putem trai nici macar la limita subzistentei. Desi avem numai 34 ani, ne-am saturat sa ne gandim ce vom pune maine pe masa, pentru ca prioritate au facturile de toate felurile, ratele la un apartament normal si la un Logan obisnuit, problemele de sanatate cu care ne-am cofruntat in ultimul timp. Am ajuns sa nu mai avem ce manca, sa nu ne mai cumparam o haina si un pantof, desi lucram si noi intre lume, unde ar trebui sa avem o tinuta cat de cat decenta. Rusine Basescu pentru felul in care a ajuns sa traiasca romanii si sa ia aminte ca intr-o tara civilizata europeana, orice om, indiferent de treapta sociala pe care se afla (muncitor, sofer, femeie de serviciu, contabil, manager)trebuie si are dreptul sa traiasca decent. Basescu, ia aminte, esti cel mai mare manipulator pe care l-a avut poporul roman, un mare mincinos si fara scrupule, insa iti va veni si tie randul sa platesti pentru ca nimic pe lumea asta nu ramane neplatit. Cam asa functioneaza legea compensatei, nu legea dumnezeiasca, pentru ca in ea, noi, cel putin nu credem deloc.