Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #20483

2014-01-17 20:04

Va felicit pentru aceasta initiativa. Sunt de parere ca trebuie incurajat si promovat principiul potrivit caruia poporul ar trebui sa hotarasca pentru el insusi, iar politicienii sa nu uite ca oamenii ii trimit in Parlament sau la Palatul Cotroceni, pentru a lucra in folosul si spre binele lor. Din pacate, la fiecare 4 ani oamenii sunt inselati de catre politicieni, iar dupa ce le obtin voturile, alesii lucreaza pentru interesul propriu uitand de popor(cred ca ar putea face obiectul unei viitoare petitii, legat de inselarea si tradarea intereselor cetatenilor).
Va prezint un exemplu din viata reala: astazi am trecut cu masina din judetul Teleorman catre judetul Arges si am ramas stupefiat de calitatea foarte, foarte proasta a asfaltului. Unde sunt politicienii care ar trebuie sa lucreze pentru binele oamenilor? Acum se pot obtine fonduri europene pentru constructia si reabilitarea de drumuri. Ce fac politicienii nostrii !? Isi cumpara masini de teren noi, iar reviziile si reparatiile le fac tot din banii populatiei, asa ca pentru ei nu e mare deranjez lipsa asfaltului.
Bravo Antena 3 pentru initiative!