Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

GRUIA LUI NOVAC
Musafir

/ #20358

2014-01-17 19:57

Am muncit 18 ani pe brinci in Italia in Torino si Milano,detin 2premii,unul pentru cel mai tehnic montaj arhitectural si un altul pentru cea mai buna tehnica de montaj.M-am intors definitiv acasa in orasul natal Turda jud Cluj si incerc sa pun umarul la consolidarea democratiei in Romania mea.Mie scirbă de BASESCU si de toti basistii .M-am lovit de basistii Turdeni care nu sint departe de mentorul lor. Am avut de furca cu ei, au emis falsuri,au ocupat cu favoritii  lor mediocri posturi  fara concurs ,au emis acte administrative cu abuz de putere...Daca m-ati invita o data in direct in emisiunea d-lui Gidea....nu mi-ar ajunge timpul sa va dovedesc cu acte ce fac basistii din orasul meu.Ignora ordine judecatoresti,liciteaza duminica si de 1 mai locuri de casa pentru Primar,consilieri fideli ai acestuia  ....Emit acte false,adeverinte catre judecatorie false,..As dori sa ma invitati in una din emisiunile Dv . pe teme de justitie si abuzuri facute de basisti.Sa vedeti rezolutii date de Procuratura. Intr-o  rezolutie  se relateaza ca  decedatul din  1971  invie   isi   declara  imobilul  iar apoi  se reintoarce in mormint.