Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #19924

2014-01-17 19:17

va felicit domnilor, pentru aceasta initiativa si, sper ca nimeni si nimic sa nu va determine sa lasati garda jos. sunt o victima a sistemului condus de basescu si ai lui dar, chiar daca nu s-ar fi intimplat asta, urmarindu-va emisiunile si fiind la curent cu toate cele ce se intimpla in aceasta tara rezonez cu voi si va sustin.de cind ma stiu,am avut o atitudine revolutionara, si asta mi-a cauzat mult de-a lungul activitatii de 37 de ani pentru ca, oamenii-in general- nu accepta critica.sunt foarte multe de spus.cert este un fapt:regimul basescu intrece inmiit regimul comunist, din punctul meu de vedere.semne amenintatoare de acest fel au inceput sa se dea din ultima legislatura a lui iliescu.am lucrat intr-o insitutie publica in care totul e politizat,nu exista competenta. competentii au fost si sunt pusi la zid. tot ce va rog este sa initiati o alta petitie privind raspunderea penala si materiala a magistratilor precum si cea a persoanelor din politie care savirsesc abuzuri la adresa cetatenilor.