Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #19895

2014-01-17 19:16

Sper ca lumea pe dos, lumea tupeului si a imposturii sa ia sfarsit odata cu acest needucat, nechemat si nevotat, care ne este cu deasila presedinte. Stiu ca Romania nu se va schimba mult cu USL-ul, pt ca oricat l-am ura pe Basescu, el este exponentul unei boli a societatii romanesti. Dar sper ca plecarea lui va fi un simptom al normalizarii, a vindecarii noastre.
Nu-mi ofer iluzia demnitatii acestui om, a unei zvacniri de constiinta civica din partea lui. O sa avem parte de ce e mai rau in urmatoarele 9 luni, pt ca oamenii croiti dintr-o astfel de stofa evolueaza in afara oricarei decente.
Sper ca, dincolo de dreptul constuitutional al oricui de a vota si de a fi votat, partidele sa-si treaca in statut drept conditie de eligibilitate politica pt "catindati" minimul o facultate si un master (facute la vremea lor), daca se poate si in strainatate. Sper ca, astfel, tractoristilor si "marinerilor" ca Zgonea si Basescu sa li se inchida usa parvenirii agitate si tupeiste.
Sper, totodata, ca o lege electorala sa reglementeze finantarea candidaturilor, ca sa-i demotiveze atat partidele, cat si pe acesti potenti financiar unsi cu de toate si plini de interese de parvenire politica in interes personal si spre dezastrul tuturor celorlalti. Poate asa vom vedea si alte tipuri umane in politica