Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Geo

/ #15695 Deschideti ochii Romanilor

2014-01-17 15:45

Fratilor guvernantii ne fura in rotatie. Ieri Nastase, Azi Basescu si maine Ponta impreuna cu Antonescu. De 20 de ani nici o guvernare nu a facut ceva pentru romani. Am sperat timp de 20 de ani ca o sa ne fie mai bine dar defapt am ajuns sa fie tot mai rau. Acesti oameni care sug sangele poporului si ne vand tara contra comisioanelor grase pe care le primesc si cu care ei pot trai linistiti ei si familiile lor in bogatii si belsug timp indelungat de acum incolo. Singura solutie este monarhia fratilor. Pe vremea regelui romanii au trait linistiti si nu au fost inrobiti de taxe si regele nu a vandut tara la americani sau la canadieni sau la rusi. Pentru ca a fost un om cinstit a fost alungat din tara. Comunistii neau "chinuit" pentru binele nostru. Ceausescu a sacrificat poporul pentru a construi o industrie si o agricultura care apoi sa aduca profit tarii ssi care apoi sa se poate autogospodari. Noi am fost o tara care a produs si a exportat in toata lumea. Momentan politica sustinuta de guvernul actual este incurajarea importului sau exploatarea fortei de munca romanesti care lucreaza pe gratis pentru corporatiile internationale care siau facut fabrici care lucreaza in sistem lon. O sa fie tot mai nasol daca lumea sta si inghite flegma care ne-o da acesti oameni infecti care ne sug sangele efectiv.