Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #12484

2014-01-17 10:47

In calitate de nepoata a unui EROU AL REVOLUTIEI ROMANE mort la numai 33 de ani . impuscat in cap in timp ce transporta ranitii la spitalul SF IOAN , as dori sa va transmit urmatoarele [in contextul pamantului NANA];din 2006 matusa mea [sora EROULUI GARIAN ALEXANDRU] a mers impreuna cu mama sa[83ani]de nenumarate ori la primaria POPESTI-LEORDENI pentru as cere drepturile [au dreptul la un hectar de pamant atata timp cat mama acestuia este in viata]. In 2006 primar era unul de la PDL , care nici mai mult nici mai putin au aruncat cu scaunele dupa ele vorbindu-le ca la usa cortului , a chemat badigarzi si le-a interzis sa mai calce in primarie.Au trecut ani s-au facut noi alegeri.De data aceasta primarul actual[nu stiu din ce partid face parte]le-a transmis sa aibe rabdare ca mai trebuiesc facute niste retrocedari si daca mai ramane?????????????? ii va da si bunicii mele dreptul fiului sau .Deci bunica mea trebuie vrand nevrand sa mai traiasca ,cam cat DOMNILOR PRIMARI,CONSILERI,POLITICIENI .BASESCU NE-AI UMILIT PE TOTI,NE-AI DISTRUS TARA.VREAU SA MUNCESC SI NU AM UNDE.NEPOATA TA AR TRAI CU 42LEI .TU AI TRAI CU 800LEI PE LUNA NESIMTITULE.Am sa vin cu cei doi copii la usa Cotrocenului sa le dai o farfurie cu mancare .Esti asadar un ipocrit, un sarlatan,UN NIMENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!