Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #12353

2014-01-17 10:37

Semnez acesta petitie, asa cum m-am dus la vot acum un an de zile pentru a-i da putere politica aliantei aflate la "conducere". La fel ca si atunci, indemnat de oamenii din imprejurul meu. La fel ca si atunci, nimic nu se va schimba.

Acum un an de zile cativa romani au fost batuti, altii mutilati pe viata, centru Capitalei a fost ravasit si distrus. Rezultatul este aceasta petitie. Si multe altele, pentru ca "vorba volent", iar noua ne place tare sa fim un popor de gaite.

Este un model care se repeta din 1989; iar din nefericire nimeni nu invata. Cu sau fara Traian Basescu, Romania va fi condusa de catre "Traian Basescu" numarul 2. Pentru ca asta vrem, pentru ca din actiunile noastre cotidiene asta permitem si creeam, pentru ca nu putem sau nu stim sa fim altceva.

(punct si de la capat) Oamenii trebuie sa inteleaga ca atunci cand l-au votat pe Traian Basescu ca presendinte si-au asumat intreaga minciuna electorala. Oamenii bogatii vor fi bogati, iar oamenii saraci vor ramane saraci. Pentru ca asta am ales.

(punct) Cetatenii discriminati (a se citi, autodiscriminati) trebuie sa inteleaga ca nimeni nu este de vina pentru viata pe care o au si fiecare e responsabil de propriul corp si suflet.