Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #10590

2014-01-17 08:54

ca ceea ce banuia atata lume se dovedeste adevarat (cu documente) : Basescu ESTE sluga la rusi.
iar celor care propun o colaborare pe fata, onesta, deschisa cu rusii le striga el ca vor sa impinga Romania spre..... spre unde alearga madam Merkel sa ajunga prima, urmata de Orban ....spre Moscova .

sa vedem cum o sa inghita domnul Obama in calitate de protector al DEMISULUI smenurile de famiglie cu rusii ale lui Basescu , daca o sa-i placa in ce comedie proasta a fost pacalit sa joace.
ca mama Merkel sigur ca stia, mama Merkel stie tot ....ca doara de aia spionau americanii la mama Merkel, sa mai afle si ei stirile .

declaratia de ieri a lui Putin eu o traduc de genul : m-am saturat de maimuta asta oparita care mi-a facut prea multe pagube, vreau si sunt gata sa colaborez dar cu o persoana care gandeste coerent, care nu este labila si nu vreau colaborare pe sub masa, vreau sa stie toata lumea cine sunt.

vor trece secole pana vom mai avea NOROC si BAFTA de un alt conducator al vecinilor la fel de logic si ponderat, datorita maimutei oparite am pierdut ani pretiosi de colaborare rationala care ar fi oferit tarii noastre MACAR un loc unde sa ne exportam porumbul, daca nu mai mult.