Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #10129

2014-01-17 08:20

Stiti care e "pacatul" nostru? Ca ne-am nascut intr-o romanie corupta si condusa defectos dupa revolutie... Ceausescu, asa cum a fost el, ne-a lasat o tara stabil financiara, i-ar oamenii pe care i-am ales sa ne conduca au vandut si privatizat tot, nu in interesul nostru a romanului de rand, doar in interesul propriului buzunar. Daca nu ar fi inchis sute de fabrici si atatea combinate astazi am fi avut de unde sa avem un buget rezonabil si nu ar mai fi fost nevoiti sa adauge taxe peste taxe sa aiba ei de unde sa-si reintregeasca veniturile... Ei cresc salariu minim pe economie tot in interesul lor ca sa colecteze mai multe taxe si in scimb abar scumpiri peste scumpiri care ne lasa mai saraci decat am fost inainte. Ceusescu a fost dictator dar s-a zbatut pentru romania, Basescu a fost si e dictator si s-a zbatut doar pentru el. Cum se poate ca in 2014 sa nu poata fi cercetat pentru ce a facut??? In 10 ani de "domnie" basesca ne-a FALIMENTAT tara!!! Sa nu uite un lucru, poate nu va fi tras la raspundere de lege pentru ce a facut, dar o sa fie tras la raspundere de Dumnezeu mai devreme sau mai tarziu. Speram la mai bine dar din pacate Romania e intr/o ceata densa din care nu cred ca v-om iesi prea curand si prea bn... Dar traiesc cu speranta ca MAI RAU DE ATAT NU SE POATE...