Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #9573

2014-01-17 07:28

Basescu tot timpul face acuzatii, ba unii sunt turnatori si securisti (a uitat ca el a dus-o foarte bine pe timpul comunismului si a avut functii si beneficii foarte mari, ceea ce numai turnatorii si securistii aveau in acele timpuri), ba unii sunt oligarhi, baroni etc ( el este mai bogat ca multi baroni pe care-i acuza), ba ca bugetarii stau in carca privatilor (el a fost mereu bugetar, cel mai bogat bugetar).

Basescu si acolitii lui, parte a mafiei basiste, inclusiv CCR, au ignorat votul cetatenilor liber exprimat, au facut abuz, au incalcat democratia si au subminat economia prin declaratii defaimatoare la adresa tarii creand o imagine negativa in randul investitorilor si un rating mentinut scazut pe termen lung, pentru asta nu le cerem doar demisia, ci sa plateasca cu inchisoarea si confiscarea averilor. Eu nu vreau sa muncesc sa cotizez la CAS pentru a le plati pensia uriasa acestor nemernici, nu vreau ca din banii mei si ai copiilor mei Basescu sa stea in lux de faraon impreuna cu fiicele sale, care au ajuns niste inculte si semidocte pe bani multi.

Rusine pentru cei care l-au votat si rusine pentru cei care nu s-au trezit inca si-l sprijina in continuare.