Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #9366

2014-01-17 07:10

... i-mi doresc mie si familiei mele, celor dragi si evident tuturor, multa liniste, pace, intelegere, respect.....de care sintem frustati...
Nu ne mai trebuie atita hartuire, ura, dispret, categorii sociale acceptate si ...neacceptate.
De unde atita bogatie materiala (a nu se crede ca aceasta este direct proportionala cu cea intelectuala) pentru unii si prea MULTA SARACIE , pentru majoritatea dinte noi!
Dati-ne stimati conducatori, (care tot noi in respectul fata de CONSTITUTIE am mers ca mielul la taiere la sectiile de vot si v-am ales), mai multa siguranta a fiecarei zile traite, armonie si respect fata de toti, aruncati "rangurile" care ne discrimineaza in mare...adincime!
Desi in mod real sintem un popor si un tinut care a dat startul aparitiei EUROPEI pe aceste tarimuri, sintem tratati asa cum se vede din toate punctele cardinale, dar mai rau este ca avem parte de aceleasi tratament din interior.
Unde este respectul fata de stramosii...... daca intre noi nu sintem in masura al avea?
La buna vedere doamnelor si domnilor si mai mult interes si preocupare fata de aceasta tara si poporul ei!