Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #8461

2014-01-17 04:28

Felicitari Antena 3 pentru modul profesional si obiectiv in care va desfasurati activitatea si prezentati realitatile vietii de zi cu zi in Romania.
Este strigator la Cer si impotriva tututor normelor de decenta si de bun simt, modul in care acest individ Basescu Traian intelege sa respecte legea fundamentala in stat si cetatenii.
Acest individ este bolnav de isterie, putere si obsedat de a detine controlul absolut. Nu ma simt reprezentat de acest asa zis presedinte. Este presedinte prin frauda si furt, ori cine fura este infractor. Eu nu creau sa jignesc pe nimeni, dar as vrea sa nu-mi fie rusine ca sunt roman nici la mine in tara dar nici acolo unde am plecat sa muncesc cinstit dupa mai bine de 20 de ani munciti cinstit in Romania. Acest individ in ultimii 10 ani a creat o imagine nefavorabila tarii pe care prin frauda si despotism o conduce. Si este foarte simplu sa ne dam seama ca se teme, se teme pentru ca nu este un om cinstit si corect, pentru ca jigneste si discrimineaza proprii cetateni ai tarii si se teme pentru ca nu respecta legile tarii.
Este un ... om ... plin de ura si de rautate personala, dispret si agresivitate. Este agresiv cu oricine nu impartaeste punctul sau de vedere, cu presa, cu cetatenii dar si mai grav, este agresiv cu copiii. Ma refer aici la acel copil lovit peste fata cu dosul palmei si o tara intreaga indiferent de culoarea politica, a vazut acest lucru.
Rusine sa-i fie.
Nu ma simt si refuz sa fiu reprezentat oriunde in lume de un asemenea ... presedinte.