Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #8452

2014-01-17 04:23

felicitari pentru initiativa , dar din pacate sunt inca destui cei care cred ca bietul domn Basescu este de fapt o victima. Victima alcoolului din cap probabil. Ne-am saturat de toata aceasta mojicie, de aceasta atitudine de Tanase Scatiu . DL presedinte ...nu e bine , nu e bine !!!!!!!!!! ca Romania nu e mosia ta si noi iobagii legati de glie. Du-te frate , ti-am spus de acum 2 ani .....DU-TEEEEEEE SI LASA-NE. Lasa-ne cu analfabeta pe care ai facut tu in stilul tau si ai dus-o la Bruxelles, cu astalalta care este ...regina neincoronata a notarilor. si in final o mentiune pentru cei mai tineri care vor citi probabil acest comment .lozinca de baza cand lui nenea Traian nu ii cade bine cate ceva este : ""Voiculescu e un securist"" Dar tu ce dracu ai fost ? O fii foast dar era din aia destepti , ca Romania in acele timpuri mai si exporta cate ceva , ca se muncea , si cei care lucrau in acest domeniu nu aveau de ales daca doreau sa isi faca meseria . dar intre securistul lucrator in comertul exterior si care chiar facea performanta , si securistul de tip Basescu care facea "performanta"latrand si mergand pe a turna pentru a promova , este mare diferenta , mare de tot.cu stima , mihaela marinescu