Abuzurile din Romania trec oceanul

musafir

/ #25995

2014-01-15 01:56

Felicitari pentru petitie dar vrem si pentru justitie, pentru acei care au dat sentinte la comanda si gresite sa plateasca,nu vreau sa platesc eu cand vin hotarari de la CEDO, sa plateasca ei si numai asa nu vor mai da soluti gresite....cand vor simti ca trebuie sa de-a banii nu vor mai da soluti gresite....dar nu e cinstit sa stea asemenea oamenii care au gresit langa niste oamenii cinstiti si onesti....eu am curaj draga JUSTITIE sa cred ca printre voi sunt destui oamenii minunati...dar va si inteleg ca nu aveti curaj sa vorbiti .....o sa vorbiti in curand, nu cred ca o sa va convina sa stati cot la cot cu acei care au gresit ,nu cred ca va convine sa primiti suturile altora atat timp cat ati incercat sa fiti corecti.........Danilet, Haineala, Bica, Morar, Macovei, de la Curtea Constitutionala Aspazica, Zegrean, Ceausescu..sunt mai multi din clica lui dar nu am cum sa cunosc pe toti......fratilor ganditi-va cat inca nu e tarziu si sa recunoaste-ti ca ati gresit si ca vi s'a impus...dar treziti-va si lumea poate va va ierta daca o putea, dar macar aveti curajul sa o face-ti....nu asteptati sa se intample ca in '89 acei care au gresit stiti prea bine ce au patit...e un sfat cine vrea sa asculte,