Abuzurile din Romania trec oceanul

jos cu dictachiorul

/ #25693 petitia in van

2014-01-14 11:17

Am semnat-o , sunt de acord! Dar degeaba !!! Nu ne-a mai ramas decat sa asteptam sa se scurga nisipul din clepsidra marinarului Joker! Degeaba va agitati la tv! Va urmaream constant si cu aprindere si am fost la vot sa-l dam jos pe chior chiar daca eram dupa o nunta... In momentul in care 7,4 mil sau cati or fi fost, au fost ignorati mi-am zis ca nu mai are rost sa fiu atent la ce se intampla la tv si sa ma concentrez cat mai mult pe cariera mea si perfectionarea mea in scopul parasirii acestei tari de care nu imi este rusine dar cu al carei guvern si presedinte imi crapa obrazul fiindca reprezinta acea parte a populatiei nereprezentativa pentru majoritate. Si dupa ce o sa plece de la cotroceni , ii va deschide cineva dosarul flotei?? Ca din cate tin minte acest dosar a fost suspendat/inchis pe motiv ca el a iesit presedinte... dar mai mult ca sigur nu o sa il redeschida nimeni, o mare dezamagire acesti oameni din usl. E ADEVARAT CA TOTI SUNT O APA SI UN PAMANT SI O MANA SPALA PE ALTA! Succes!