Abuzurile din Romania trec oceanul

Ifrim Emanuel

/ #24770 procurorii lui basescu m-au terorizat

2014-01-13 15:04

De dinainte ca site-ul Antena3 sa treaca la sistemul de comentarii prin facebook, atunci cand comentai direct pe site, primeam amenintari cu recomandarea sa incetez sa mai scriu despre sistem. Eu m-am oprit sa mai scriu, deoarece amenintarile si umilintele (cu referire ca as fi gay) m-au traumatizat si speriat atat de tare incat imi era teama sa mai intru pe site la Antena3. Am crezut ca amenintarile se vor opri si m-am orientat catre jucat Counter Strike si comentat pe forumul Softpedia. Totusi amenintarile nu au incetat, ele manifestandu-se zilnic pe serverele de Counter-Strike. Fapt care m-a determinat sa cred ca oamenii aia nu vroiau sa ma opreasca, ci vor sa ma pedepseasca pt ca am scris despre sistemul corupt din tara. Altfel s-ar fi oprit amenintarile si umilintele dupa ce eu nu am mai scris pe site. Acum sunt speriat ca mi s-ar putea intampla ceva rau. Scapati-ne de basescu va rugam! E un dictator. Iar petitia trebuie sa fie duala, aceeasi petitie sa poata fi accesata si pe Internet dar si de la chioscuri pe strada sa poata fi cumparate formulare care sa fie depuse si adaugate la cele de pe net. Am fost amenintat sa ma sinucid, iar in caz contrar as avea de ales intre inchisoare si ospiciu. Eu nu sunt infractor si nu am comis infractiuni. Nu sunt nici nebun, desi sufar de anxietate ca urmare a amenintarilor. Si merit sa fiu tratat cu buna credinta, caci buna mea credinta in Dumnezeu (m-am orientat spre Ortodoxie de 1 an, dupa o pauza de 10 ani in care am ignorat credinta) ma ghideaza sa am o atitudine buna care nu supara pe semenii mei.
Nu mi-am inchipuit ca voi fi tinta politica, doar pentru ca mi-am scris parerea cinstita pe un site. Lumea merita sa aiba dreptul de a se exprima liber!