Abuzurile din Romania trec oceanul

Cristina S

/ #24452 Felicitări

2014-01-13 11:23

Stimate dle. Mihai Gâdea / Adrian Ursu,

Inițiativa acestei petiții mă bucură nespus și îmi dă încrederea și speranța că foarte curând acest regim abject, aflat în subordinea și la comanda numitului Băsescu Traian, se va sfârși. Sunt una dintre multele persoane care suferă din cauza abuzurilor făcute de slugile lui Băsescu. Sper ca plecarea, și de ce nu condamnarea penală, a acestui sinistru personaj (nu credeam că vom mai utiliza vreodată această expresie după dispariția familiei Ceaușescu),să ducă și să la plecarea și condamnarea, la fel de penală, a celor care-l slugăresc de 10 ani. Îmi desfășor activitatea în sistemul în care a lucrat și, sper viitorul inculpat Adrian Rădulescu, și mă confrunt cu niște abuzuri incredibile în fața cărora, din nefericire, nu prea am alături de cine să lupt. Am încercat să demasc unele dintre aceste abuzuri dar m-am lovit de un ”zid” de apărare a acestui clan mafiot greu de trecut de unul singur iar de atunci ”plătesc” pentru îndrăzneala mea prin sancțiuni disciplinare și presiuni la adresa mea. Așa încât sper ca rezultatele acestei petiții, inițiată de postul dvs., să se vadă cât mai curând posibil.
Aveți întreaga mea apreciere pentru toate demersurile pe care le întreprindeți și emisiunile pe care le faceți pentru ca Băsescu, împreună cu slugile lui, să plece acolo unde le este locul.

Cu stimă,
Cristina S