Spune NU eliminarii ANTENA 3

Sile

/ #299 Cu cine va certati?

2014-01-12 17:10

Cu cine va luptati voi prostilor, cu slugile Antena 3 ? Va luptati cu voi insiva ? Pai 80% nu e puterea la USL.
Sefa CNA-ului n-a fost pusa de Ponta ? Ce amestec are Basescu aici , el n-are nici o putere pentruca intreaga putere e la USL. Justitia si toate celelalte organisme, CNA, DNA, ANI, au fost puse de Ponta deci de USL. Majoritatea dintre ei sunt oamenii uselistilor. Atunci care-i problema voastra ? Sa va intre bine in cap PUTEREA E LA USL. Antena 3, sigur ca nu trebuie sa fie ingradita, asa cum nici OTV-ul nu trebuia desfiintat si nici alta televiziune. Fiecare e liber sa se lase manipulat si sa fie prostit dupa cum il duce capul. Dar se pare ca multi dintre voi, cei care ati semnat petitia sunteti intr-o confuzie totala. Mi-am dat seama dupa comentarii. Daca vreti sa nu fie afectata aceasta televiziune, de ce nu va revoltati impotriva guvernului si a USL-ului ca ei conduc cu un procent covarsitor. Aud, de ce injurati persoane imaginare, abstracte inclusiv CNA-ul cand de fapt, asa cum v-am spus, sefa acestui organism a fost pusa de Ponta ? Asa cum justitia apartine de Ponta (ministrul justitiei numit de Ponta este ruda prin alianta cu acesta). Injurati-l pe mascariciul national Ponta, care se vede de la o posta ca e un om duplicitar. Pe asta n-as avea incredere nici sa-l trimit dupa tigari.