Abuzurile din Romania trec oceanul

Musafir

/ #21652

2014-01-12 15:10

Ma gandesc ca ar trebui cate o petitie pentru 9 din 10 politicieni din Romania...nu? Adica daca scapam de "chior" cine ii i-a locul? vre-un binefacator? :)) Eu nu am trait anii ceausisti, dar din ce povestesc oamenii care inevitabil deschid subiectele de azi si fac comparatia intre zilele de azi si cele de atunci, ei spun ca era mai bine.
Eu unul m-am saturat de multi cretini si parasute blonde din clasa politica, care cheltuie banii publici pe masini si haine scumpe, terenuri de sport in panta, plimbari cu elicopterul, concerte de muzica care spala creierul... etc. Aceste exemple de politicieni cand sunt trasi la raspundere? pardon! Cand sunt stersi de pe fata pamantului impreuna cu copii lor drogati, alcoolisti, vitezomani? pai da! ca si copii lor cretini ajung tot in politica si tot hotia parintilor o au in sange! nu? ca doar stim ca si ei papa din banii nostri.
Eu nu zic ca aceasta petitie este gresita, Doamne fereste, dar este insuficienta pentru a face vre-o diferenta majora. Sa dispara chiorul! Sa moara chinuit! asta vrem toti, ma rog...eu vreau! dar restul clasei politice? ce facem cu ei?