Abuzurile din Romania trec oceanul

musafir

/ #21255

2014-01-12 13:37

Nu suntem lingai lui Voiculescu, Basescu, Udrea, Videanu,Ponta, Crin,Boagiu,Boc Poc,Ungureanu zis unguient, Neamtu, Macovei, Codruta,Berceanu, Mitrea,Blaga,Baconschi,fostul sef al vamilor care nu se stie nimic de proces, Codrut, fostul ministru al invatamantului care se tot vorbeste ca a facut multe nereguli in invatamant, Oseanca care mereu se lauda cu''OSENII MEI'', barbatul ei care a facut multe rele, Dragnea si toti acei care au furat.............sa mearga la puscarie acei ce au furat...sa se confiste averea....dar sa fie dosare pe drept nu dosare fabricate........sa se verifice odata cine a furat la transporturi, posta romana, energie, toate intreprinderile vandute pe un leu............asta spunem aici ca nu acceptam hotia......ce tot se comenteaza ca tinem cu FELIX.............VREM DREPTATE PANA LA CAPAT.............nu stiu ce face domnul PONTA ?...ori s'a dat cu BASE ca nu prea mai vedem sa faca multe....face dar in pasul melcului....nu rezolva cu justitia care e mult stimata si laudata de BASESCU......trezeste-te domnule PONTA.....eu vreau sa vad ca nu vorbesti noua multe...dar fa ceva si numai asa vom putea merge mai departe