Abuzurile din Romania trec oceanul

Musafir

/ #20640

2014-01-12 11:02

Controlul politic a ajuns la un nivel de neimaginat.Sunt multi oameni care daca ar fi sa fie evaluati corect ar putea sa fie la conducerea institutiilor din tara si prin deciziile profesioniste ar putea scoate tara din groapa in care se gaseste acum , Dar acesti oameni nu pot sa-si poata exprima priceperea din cauza gunoaielor politice care, cu dedicatie de la cel mai inalt nivel, au fost implantate in toate structurile sociale , politice , financiare si de alta natura din aceasta tara . Basescu a girat aceste nenorociri si stie de ce . Cred ca aceasta petitie este corecta si op sustin . Este punctul meu de vedere si nimeni nu este vinovat despre faptul ca eu gandersc astfel . Maine, poimaine am cincizeci de ani . Sper sa mai traiesc sa vad ca tara asta care are atat de mult potential de a fi una din cele mai influente tari din lume, va fi guvernata de o clasa politica rationala, bine intentionata si injectata cu acea doza de patriotism , ingredient care a cam disparut din profilul politicienilor romani de astazi .