Abuzurile din Romania trec oceanul

Musafir

/ #19155

2014-01-11 21:22

nu inteleg, adica nu sunt de acord cu ideea precum ca eu, adica numai eu, trebuie sa respect legea, ca eu si numai eu trebuie sa platesc impozite si cat mai multe, iar cei ce se folosesc de acei bani nu numai ca nu ma apara si reprezinta, dar isi bat joc de mine, de ce eu si ca mine multi, am anticipat in '89 ca trebuie inceput cu sanatatea si invatamantul si vedeti unde s-a ajuns, de ce eu mergand in probleme de serviciu in alte tari vad lucruri frumoase si practice si spun celor ce ma asculta iar cei ce se plimba practic pe banii mei nu spun si nu fac nimic pentru mine, de ce pentru mine nu sunt bani ca' este criza, dar pentru ei exista sporuri suplimentare, de ce cand sunt muscat de un caine mi se spune - caz concret in constanta - sa merg la cel mai apropiat spital din alt oras caci ei nu mai au vaccinuri antirabice iar pentru ceilalti exista ca din intamplare cineva sa suporte spitalizarea si tratamentul civilizat in alte tari, de ce se tot mareste varsta de pensionare cica aliniati la ue, dar la conditiile de viata fiind numai ei aliniati, de ce nici la salarii nu ne aliniem , de ce se mareste salariul minim pe economie numai ptr cei ce au acest salariu minim ca ulterior sa mi se calculeze punctul de amenda si tot ce revine din marirea acestui salariu, de ce noi nu putem sa educam copiii in conditii cat de cat normale iar ei isi dau copiii pe banii nostri evident in alte tari ca reveniti de acolo sa ne fie noii nostri stapani chiar de dovedit fiind ca sunt mult mai slabi pregatiti, caci cei mai buni nu se intorc, caci intr-adevar cei cu adevarati buni din stradaniile uluitoare ale parintilor constientizeaza miza efortului si nu se mai intorc caci sunt repede asimilati de tarile dezvoltate, de ce pentru militieni exista fonduri materiale si pentru medici, profesori si alte categorii din care fac si eu parte : nu?
nu vreau sa va plictisesc cu toate nemultumirile mele
DAR TINETI CONT CACI ROMANIA ESTE SINGURA TARA DIN FOSTUL SI ACTUALUL LAGAR SECURIST IN CARE CETATENII CA MINE NU AU ACCES LA PROPRIUL DOSAR!!!!