Abuzurile din Romania trec oceanul

Musafir

/ #14304

2014-01-10 19:27

Astept de mult timp o oportunitate de a.mi exprima nemultumirea despre abuzurile petrecute in Romania...!!!!!!Mai cu seama ca ma pot adresa direct autoritatilor americane....!!!!!Autoritatile americane,daca vor vor sa afle purul adevar despre cum sta situatia in ssiRomania sa ne intrebe pe noi...!!!cetatenii civili care nu avem nici un interes politic sau institutional..!!!noi avem un snur scop ....acela de a ne fi bine in tara noastra !!!! Sa traiesc fara frica ca miine s.ar putea sa fim arestati pe motiv de culoare de ochi ...sau ca un vecin mai sus pus poate sa faca ce vrea cu persoana daca are pirghiile necesare ...!!!!!sa nu.mi fie frica pt viata mea cind am nevoie de spital ...de politie ...de tribunal ...de primarie ...de un mijloc de transport in comun ....de a circula liber pur si simplu pe strada atit la ore inaintate cit si ziua in amiaza mare .....!!!!!de ce spun toate astea ?????pt ca toate astea s.ar putea sa se intoarca impotriva mea....daca am curajul sa le fac .....peste tot