Abuzurile din Romania trec oceanul

Musafir

/ #13123

2014-01-10 17:28

Taica-meu are 82 de ani, vrea sa semneze petitia, dar nu are PC, respectiv adresa de email.
Ce este de facut?

Eu sint convins ca acest individ a cistigat toate alegerile numai frin frauda IT, cu ajutorul acestora carora le adresam Petitia noastra de protest.
Din aceasta cauza, noi si copiii nostri am trait degeaba in ultimii 9 ani si jumatate.
Vor fi necesari inca 30 de ani, pentru indreptarea lucrurilor, caci cei 20 de ani pentru intrarea in normalitate ce au fost previzionati de catre Samuel Bruckner, alias Silviu Brucan, s-au scurs demult.
Eu sint bugetar. Daca gresesc, trebuie sa acopar dauna.
Zeus, incalcind Constitutia si uzantele contractelor de munca, a anuntat reducerea salariilor cu 25 % si majorarea TVA-ului cu 5 %, chiar daca instrumentul de realizare a fost guvernul Boc.
Nu mi s-a parut firesc, ca fiecare bugetar in parte sa dea in judecata Angajatorul (reprezentant al statului). Fiind aceeasi speta, Hotaririle judecatoresti trebuiau extinse la intregul personal bugetar, stiut fiind ca sint in instanta peste 2 milioane de dosare care isi asteapta solutionarea.
Zeus si Guvernul Boc, fiind bugetari, de ce nu suporta ei prejudiciile create salariatilor. Nu mai vorbim ca nici nu s-au efectuat modificarile in cartile de munca iar conducatorii de institutii nu au emis decizii pentru degradarea financiara a fiecarui salariat.
Deci, nu exista temei legal de diminuare salariala, iar ei sint buni de plata. Si asta trebuie sa se intimple, pentru ca nici un alt guvern (prin Constitutie, presedintele nu are astfel de atributii, de aceea nu-l iau in calcul) sa nu mai faca asa ceva!
Eu, de regula am gura aurita, privind achizitia terenului agricol din zona Nana va spun ca acolo este o mare spalare de bani, adica documentatia a fost facuta cu CEC Bank, dar banii i-au adus cu punga, precum Becali, odata.