Abuzurile din Romania trec oceanul

marinraducristian

/ #12458 abuzurile din Romania trec oceanul=JOS BASESCU SI CLICA LUI MONSTRUOASA

2014-01-10 16:13

Revin la comentariul anterior cu urmatoarele observatii:
1.Americanii nu s au jenat de loc sa asculte in mod ilegal convorbirile ANGELEI MERKEL,dar sunt convins ca initial au exersat sistemul pe tarile mai mici,eventual doritoare sa intre in NATTO sau ALIANTA STRATEGICA CU SUA...asa ca nimeni nu ma poate convinge ca daca doreau sa afle care e realitatea cu BASESCU si JUSTITIA DIN ROMANIA,sau orice alt subiect ,nu ar fi putut utilza acelasi sistem de spionaj electronic
2.este adevarat ca in principiu denigrarile practic antinationale facute de ELENA BASESCU si MONICA MACOVEI..in organismele UE..ar fi putut produce o oarecare deruta in opinia factorilor de decizie europeni,mai ales ca am observat cum luari de pozitii fff pertinente ale reprezentantilor USL in aceleasi foruri, pur si simplu ramineau fara efect ,pt ca majoritatea era a pp ului....(cred ca mass media a criticat asa zis a lipsa de reactie a reprezentantilor USL in mod nejustificat din moment ce in alte probleme ,luarile de cuvint extrem de critice din partea unor sefi de partide sau formatiuni politice ff importanti ,au ramas tot fara efecte vizibile deoarece acea majoritate nefericita a PP ului anula opozitia....),-...dar...aceste denigrari nu cred ca nu erau etichetate ca atare de catre factorii UE de decizie,pt ca nu pot crede ca ambasadorii tarilor respective sau/si atasatii de presa ai acestora nu stiau cu precizie adevarul din ROMANIA...sau ca nu stiau sa numere ca de ex DNA ANASTASE ,sau chiar mai rau nici macar 7 milioane de voturi contra Basescu...ca sa nu spun ca si daca acceptam frauda de cca@ mil de voturi ,tot ramin 5 miloane impotriva..(cei care nu s au prezentat nu conteaza nici la minus nici la plus)....dar, atit pt Cancelariile Europene cat si pt guvernul SUA,aceste denigrari servesc ideal strategiei de a se apara cu replica""pai chiar ai vostri spun asta""-ceea ce demonstreaza inca o data ce spuneam anterior ca acesti potentati ai lumii sunt efectiv intr o complicitate ipocrita dar si criminala cu BASESCU si ai lui,scopurile adevarate fiind interesele economice,comerciale si poate si geostrategice in ROMANIa..pe care BASESCU a aservit o aproape total acestor forte..fara a mai consulta macar PARLAMENTUL ROMANIEI!!!Pai comparatriv cu situatia REGELUI MIHAI IN 44/47...tradarea de tara si neam a lui BASESCU este net mai evidenta si mai condamnabila!!!!
3.In concluzie nu cred in obiectivitatea si dezinteresul factoriloe europeni si ai sua,si bunele lor intentii,dimpotriva...si de aceea reiterez lozinca JOS BASESCU SI CLICA PDL