Abuzurile din Romania trec oceanul

george

/ #10968 explicatiile Licuriciului

2014-01-10 12:08

Si-a pus vreodata cineva intrebarea de ce SUA ignora vointa majoritatii cetatenilor romani si continua sa crediteze personajul politic Traian Basescu ?
Pai explicatia e una banal de simpla...raspunde perfect comenzilor primite si se muleaza foarte bine pe fisa postului de presedinte al unei tari vasale, subjugate economic si deci si politic.
Si atunci, la ce bun sa mai protestezi ?
Oare SUA nu stiu ca aritmetic Basescu a fost demis in iulie 2012 si e rupt de vointa majoritatii ?
Oare SUA nu stiu ca are grave probleme de integritate(trimis in judecata in dosarul Flota, casa din Mihaileanu, mai nou dosarul Nana, etc) ?
Ba le stiu foarte bine, dar asta e atitudinea pe care o are o mare putere fata de o tara mica ce nu va putea cracni sau misca in front in vreun fel vreodata.
Deci...NU LE PASA.Punct.
Din pacate nici urmatorul presedinte(oricine ar fi) nu va putea face altceva.
Astfel ca demersul prin prezenta petitie mi se pare inutil, nu au rost rugamintile in fata calaului.
Ar trebuie sa ne rezolvam problemele interne fara sa dam socoteala sau sa cerem aprobarea cuiva, iar aliatii nostri, daca ne respecta, sa nu intervina in vreun fel.