Abuzurile din Romania trec oceanul

Musafir

/ #8994

2014-01-10 09:16

....i-mi exprim nemultumirea fata de atitudinea Presedentiei rezervata poporului roman,dar totodatanutresc sentimente sceptice fata de activitatea guvernului care este antrenat in lupta pentru mentinerea puterii si nu pentru problemele romanilor...deasemenea starea pasiva a poporului fata de ceea ce se intimpla si resemnarea lui este o chestiune foarte periculoasa...cred ca firava stare democratica a Romaniei este in impas tocmai pentru aceasta pasivitate si tendinta de a face politica din fotoliu...un impact emotional teribil negativ este implicarea aliatilor nostrii europeni sau americani in evenimentele politice interne ale Romaniei.....si cum alesii nostrii afirma supunere ....domnilor este poporul care voteaza...de ce sintem scosi la urne?.....va felicit pentru curajul dumneavoastra si pentru faptul ca va riscati libertatea dar cred ca fara adeziunea hotarita a poporului mare lucru nu se va rezolva...aceste persoane care ne conduc nu au pregatire in domeniiul politic...am citit intr-un sondaj ca 57% nu au studii superioare..cu tot respectul sint persoane pregatite care poate nici nu au un loc de munca....este penibil cum premierul a inteles votul a sapte milioane de romani....eu cred ca Domnia Sa a simtit parfum de Cotroceni si plecat T. Basescu o vom lua de la capat ....de data asta intr-un climat de liniste cum ii place dumnealui....RUSINE