Abuzurile din Romania trec oceanul

Musafir

/ #8903

2014-01-10 09:04

am votat impotriva lui basescu la referendum. sint indignata inca din iulie 2012 in legatura cu neactualizarea datelor de la ultimul recensamint. faptul ca cei in drept sa le furnizeze nu si-au facut treaba la timp a dus la "topaiala" lui basescu pe sufletul poporului roman. trebuia preparat inca inainte de demararea recensamintului acest numar-chiar daca preliminar-dar cu caracter oficial, valabil de a fi luat in considerare pt evaluarea ulterioara a rezultatelor recensamintului. eu ma mir inca si acum de ce nu s-a procedat la pregatirea rapida si temieinica a pasilor de urmat in acest referendum. ma refer la cei de la guvern si la cei care s-au preocupat de caracterul legal al acestei proceduri electorale. trebuia sa fie fara cusur totul pt. ca nesimtitul de basescu sa nu profite mereu. si acum am impresia ca parca nu s-a vrut disparitia lui cu liota mizerabila care-l inconjoara si il sustine. CARACTERUL DEMN SI ONEST, CU AUTORESPECT SI BAZAT PE DRAGOSTEA SI RESPECTUL FATA DE CEL PE CARE IL SERVESTI, A DEVENIT O PIATRA FOARTE PRETIOASA SI DEOSEBIT DE RARA. asa ar trebui sa fie cei care, ALESI DE NOI, trebuie sa NE serveasca. totul e PE BANII platitorilor de taxe. ATENTIE!!! noi ii platim!!! DECI: EU TE PLATESC, EU TE...DAU JOS!!! NU E BINE , "DOMNULE" PRESEDINTE, NU E BINE DELOC!!! PARCA EU TE PLATESC!!