Abuzurile din Romania trec oceanul

Musafir

/ #6810 Re: Abuzurile din Romania trec oceanul

2014-01-09 22:40

#6681: Ioan Furtuna - Abuzurile din Romania trec oceanul

Pai asta cu regele cred ca da! Eu traind aci in UK si vazand ca merge altfel!

Cel mai mult imi place la ei ca stiu sa puna pret pe lucrurile vechi-pe istorie-vezi emisiuni,reportaje cu ce face Charls in satele din Romania-! Noi ,din pacate  distrugem ce-i "vechi" si ne distrugem istoria!   Am lasat -de fapt am si participat,unii -la distrugerea combinatelor si uzinelor=si asta doar ca erau,oarecum,un produs al comunistilor-asa credeau cei mai multi!  Nu,nu era un produs al comunistilor,NEBUNILOR, era un produs al clasei muncitoare-al tuturora in final,ca toti beneficiau de produse de calitate=fabricat in Romania=,de otel,de ciment de ......ohoho,cate nu mai avea ROMANIA-MUNCITOARE-nu comunista-NEBUNILOR!  Ce mai are Romania acu?!?  MIlioane de Romani plecati in strainatate,are Can-Can,Waw-bau,saraci,someri,oameni care nici nu se mai uita in sus-ci numa cu capul plecat,cersetori,o imagine de toata tristetea-ca sa nu zic altfel-peste hotare....ce sa mai zic?!?  Aveam sportivi si oameni de cultura-si de calitate...........N'are rost...RUSINE .....RUSINE NOUA,TUTURORA

MIE IMI ESTE RUSINE SI IMI PARE RAU CA NU AM FACUT NIMICA-SAU PREA PUTIN,crezand ca ceea ce fac eu nu conteaza....