Abuzurile din Romania trec oceanul

Musafir

/ #6338

2014-01-09 21:40

Domnule presedinte, nu cred ca intentia dstra, si a poporului american, este de a deveni dusmanul poporului roman.Tot ceace se petrece in tara noastra cu sprijinul tarii dstra, este atat de nedrept, incalca atat de mult drepturile la care si cetateanul roman aspira,si cred ca are dreptul, ca oricare alt cetatean din lumea civilizata, incat veti deveni in cel mai scurt timp un dusman al poporului meu. Nu cred ca nu stiti ce se petrece in aceasta tara, care a devenit ca Italia pe vremea lui Capone, singura deosebire este ca la noi inca nu se trage pe strada, cum se intampla la aceea vreme, altfel coruptia si mafia din toate institutiile statului, poate este mai mare,iar sprijinul pe care America si cei din UE il acorda acestui individ numit Basescu, care nu ne mai reprezinta de mult,este surprinzator. Nu stiu cum a reusit sa fie ales a doua oara presedinte, dar stiu ca peste 7 milioane de romani au votat pentru demiterea lui, SI CU SPRIJINUL DSTRA, ESTE INCA PRESEDINTELE ROMANIEI. As vrea sa-mi raspundeti sincer, daca in tara dvstra se intampla asa ceva, ati fi acceptat. Sunt sigura ca nu. Eu inca vreau sa cred ca nu stiti ce se intampla cu adevarat in tara mea, cu toate ca imi este f. greu sa cred asa ceva, pentru ca altfel,sunt obligata sa cred,si imi doresc din tot sufletul sa nu fie asa, CA SUNTETI CU BUNA STIINTA, DIN CINE STIE CE INTERESE,DUSMANUL MEU, AL COPIILOR MEI, SI AL TARII MELE, AJUTAND ACEST INDIVID,CARE IMPREUNA CU O MANA DE INDIVIZI, CARE NU-SI IUBESC TARA, CARE DORESC SA JEFUIASCA SI SA ASUPREASCA ACEST POPOR.Ma rog la Dumnezeu sa va lumineze mintea,sa judecati drept,si sa nu ingaduiti o nedreptate evidenta pentru oricine vrea sa vada. As dori sa va respect in continuare, cu stima, un pensionar din Romania, o tara iubita de Dumnezeu, care ne da din ce in ce mai multe dovezi ca ne iubeste,care ne transforma zilele de iarna in unele de primavara,iar altora.... Nu ma bucur de raul nimanui, dar cateodata, ar trebui sa ne gandim ca se mai intampla sa primim ce meritam in urma faptelor noastre. Maria Crainic