Abuzurile din Romania trec oceanul

Musafir

/ #32

2014-01-09 21:15

Probabi la finele acestui an 2014,adica caderea lui Basescu se va sfirsi cu aadevarat perioada mascata a comunista de dupa ,,89''a Romanei.Insa asa cum in decembrie 89 comunismul nu a disparut si sa simtit chiar si acum dupa 23 de ani asa si aceasta perioda de 9 a lui Basescu va mai dura inca 9-12 ani,sau daca dumneavoastra stimate d-le presedinte Obama nu ne ve-ti lua in serios cu acest semnal,NICIODATA.Noi la inceput am zis ca a venit in sfirsit un presedinte pt ,,Romani'' dar nu a fost asa,ne-am inselat amarnic.S-AU PIERDUT 24 DE ANI DE GEABA,IN ROMANIA NU-I DEMOCRATIE,JJJAAAFFF TOTAL.Din 89 icoace toata lumea care au condus,a icercat sa construiasca democratia,economia de piata,cei drept toti au mai furat cite ceva cei de sus,dar noi cei care am incercat mici afaceri,am creat locuri de munca,numai noi stim cum am trait in toata aceasta perioada,insa ultimii 9 ani cei de la putere cu Basescu in frunte au intrecut orce inchipuire.Basescu a pus mina pe tot...!Justitie,servicii si sia construit o camarila.Aducetiva aminte de dele 7,5 mil de voturi,au fost adevarate.Dar atit dv(SUA)cit si UE ia-ti crezut pe BASISITI,iar noi poporul am fost ingenuncheat si in continuare suntem la fel.