Abuzurile din Romania trec oceanul

revolutionarul de la baricada

/ #2409

2014-01-09 20:18

Domnilor AMERICANI,
Voi, cavalerii "democratiei globale", ori nu intelegeti ce se intampla in Romania, ori va convine, asa cum va convenit in Iran, pana sa cada sahul, sau in Irak, pana sa-l apuce pe Sadam nebunia, sau in Egipt, pana la sfarsitul celui de-al doilea Sadat. Noi nu vrem sa stam in genunghi in fata marii democratii americane, am stat in fata imperiului otoman si sovietic. Ne-a ajuns!
Ne-am ridicat din genunghi, am construit o BARICADA si am SPERAT. In van. Ati intors fata de la noi, cei mici, si ati sprijinit dictatorii nostri, Ceusescu si Basescu.
Nu credeti ca nea venit si noua randul, sa va indreptati privirea si catre noi, sa ascultati ce dorim, cum vrem sa traim, ce prezent dorim pentru noi si ce viitor dorim pentru copii nostri?
Domnilor, va rog respectatine, nu ne mai umiliti, nu ne mai aduceti iarasi in genunchi prin convocarea reprezentantilor nostri la ambasada voastra, respectati normele diplomatice, doriti o intrevedere, stabiliti cu institutiile noastre cand si cand puteti sa va prezentati la MAE, sau Parlament, sau Ministerul Justitiei pentru a primi lamurilire,clarificarile sau raspunsurile la intrebarile si nebuloasele dstra.
Nu uitati ca am votat cat un mare oras din marea america pentru ca fostul presedinte si actual guvernator, al vostru pentru noi, sa plece acasa. Daca va este atat de drag, luatil la voi.
Sa-l stapaniti sanatosi!