Abuzurile din Romania trec oceanul

Musafir

/ #1356

2014-01-09 20:02

vreau ca toate tarile asa zise mari(germania,olanda,franta,anglia,etc.),sua sa nu ne mai umileasca tara ci sa ne respecte votul si suveranitatea,pt.ca noi nu ne amestecam in treburile lor interne,asa si ei sa respecte suveranitatea tuturor tarilor atat timp cat noi respectam toate tratatele si conventiile incheiate cu ei.CEREM RESPECT,iar daca nu ne respecta nici noi nu vrem sa-i mai respectam.Eu una personal m-am saturat de cei din SUA care isi baga nasul unde nu le fierbe oala,pur si simplu mi se face scarba cand aud de acei zisi emisari veniti din sua sa ne dea noua lectii,cand de fapt ei insusi au probleme mari la ei in tara nerezolvate(pedeapsa cu moartea,rasism,somaj),si la ei primeaza interesele personale in politica,am citit multe carti scrise de mari diplomati americani in care povestesc cum procedeaza cu tarile in care au interese economice si dupa cum se vede acum se aplica si la noi si cine nu se supune este eliminat,de aceea imi este scarba de aceasta tara si altele ca ea,pt.ca nu urmareste decat interesele lor si restul sa se duca dr.....