Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Operator Pir.2

/ #12589 Gogu are dreptate

2013-11-29 19:52

Gogu spune adevarul. Cei care nu sunt de acord cu el sunt oamenii lui Parvu - madam Buduna , A. Udroiu , Dan.Preda si toata gasca de lingai , toate putorile care atunci cand Arpechimul functiona se piteau care pe unde puteau ca sa nu fie pusi la treaba . Acum sunt in functii de conducere si fac pe corectii.Se strang in cate un birou si se susotesc ce si cum sa mai fure . De ce pe madam Buduna nu a luat-o fostul ei sef Sorin Coltan (acum Director la OMV) cu el ? Pentru ca stia ce javra e . Cat era cu Coltan despre Parvu spunea ca este un prost si un betiv ,acum este cel mai bun. Udroiu a stat in umbra pe la biroul resurse umane , se fofila ca sa nu i se dea srcini de lucru ,de omul fusese sef la paza ! Dan Preda a stat tot timpul in umbra lui Stana ,acum s-a desteptat peste noapte si il ia Parvu la Valcea . Eu sunt un simplu operator in Piroliza 2 dar ii stiu pe toti cat de ,,buni" au fost si sunt,nu-l vedeai pe niciunul atunci cand era vre-o avarie ,se piteau ca sobolanii ,acum sunt cei mai buni? Madam Buduna se plimba acum cu masina combinatului , s-a ajuns ,,marea doamna " . Eu nu tin cu hotul de Roibu dar trebuie sa recunoastem ca pe vremea lui ne luam totusi salariile la timp si nici atunci Oltchimul nu statea pe roze.