strada Vadu Moldovei ASFALTATA

BOBO

/ #23 Re: Str. Vadul Moldovei

2013-11-13 20:42

#12: Florian Ionita - Str. Vadul Moldovei

Buna seara dle Ionita ! Inainte de orice doresc sa-mi exprim admiratia si respectul pt dvs si atitudinea pe care o aveti in ceea ce priveste subiectele ce formeaza obiectul acestor discutii precum si multumirile si felicitarile mele privind finalul subiectului ! Avand in vedere modul dvs de abordare , imi permit sa intervin in sensul aratat mai sus si totodata trebuie sa va spun ca o fac si in calitate de "afecat" fiind o victima a acestor "neverterate" ce nu pot intelege ca str Vadul Moldovei se inchide pur si simplu la intrare in padure, conform barierelor insotite de indicatoarele specifice ! Faptul ca aceste nevertebrate nu au auzit sau nu-i intereseaza tot ce le spuneti, nu -i intereseaza ca din motivele invocate de dvs Romania a intrat in procedura de infringement pe 2012 si doar printr-o minune a scapat , nu-i de mirare , fiind  total lipsite de proteina si implicit de discernamant. Si, ca orice nevertebrate , nu pot percepe nici faptul ca au probleme de adaptare sociala astfel incat orice incercare de a-i face sa inteleaga ca str.Vadul Moldovei se termina la bariera , si nicidecum ca traverseaza padurea spre  "haznaua" cu nume jalnic de pompos Greenfield , esueaza fara drept de apel ! Pe cale de consecinta ,va felicit pt capacitatea si disponibilitatea dvs de timp , de bani, de nervi , pt ca ati invins in "lupta" cu acesti "viermi de hazna" ce au "refulat" si se "scurg" peste tot, poluand aerul si pamantul cu mirosurille lor pestinentiale , ce ne distrug vederea dar si sufletele cu "peisaje" pe masura mirosurilor ! Sa speram ca acest "focar de infecti"  va fii asanat si atunci padurea ,cu fauna si flora ei, isi va recapata "viata" , indeplinindu-si binecuvantata menire ! Va multumesc ca ma constientizati ca mai exista si OAMENI ce nu au fost "inghititi" de nevertebrate ocazie cu care doresc sa va urez toate cele bune ! Cu consideratie !