S.O.S. familia!

Musafir

/ #2713 Re: "mirii" sunt public participant in mod interactiv la acea emisiune

2013-10-18 23:27

#2711: - "mirii" sunt public participant in mod interactiv la acea emisiune

e) câştigurile sau premiile sunt atribuite în baza unui regulament adus la cunoştinţa publicului.

Aici in mod clar a fost o bataie de joc, emisiunea fiind un ''concurs'' aranjat. In vreme ce trei cupluri si-au organizat nuntile singure (sau cel putin asa suntem facuti sa credem) ''nunta'' cuplului homosexual a fost organizata de ProTv, dupa care acelasi post a acordat un ''premiu'' ''mirilor'' pe baza evenimentului. Daca aveau un minimum de respect pentru neuronii telespectatorilor, macar se straduiau sa inventeze o poveste, sa faca lucrurile sa para altfel (sa simuleze un eveniment organizat si platit de cei doi).

Nu mai spun ca nuntile celor trei cupluri normale au fost criticate pana la cel mai mic detaliu, iar ''nunta'' cuplului gay ridicata in slavi, ceea ce bate la ochi, e pur si simplu de prost gust. ''Concurentii'' iarasi s-au impartit in oameni realizati si ''de caracter'' - cei doi homosexuali - si restul, restul fiind transformati in stereotipuri jenante si ridiculizati constant. Nici macar o propaganda cu cap nu stiu sa faca. Putina subtilitate, acolo, ceva care sa nu intoarca matele pe dos.

Nu stiu cat de interactiva a fost toata treaba; personal, din ce am vazut, mi s-a parut totul regizat, de la cap la coada. Poate ma insel dar asta e impresia mea. Un concurs real oricum nu a fost.

Scuzati excesul de ghilimele, e greu sa te referi la o mascarada in alt mod.

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...