Nu pod de legatura Tg-Mures!

Musafir

/ #16

2013-10-01 06:20

Asteptam mai multa atentie vis-a-vis de cart. Aleea Carpati. Nu podul de legatura ne lipseste aici...ca in bataie de joc, s-a asfaltat frumos doar pana la scoala...de acolo, tomberoane rascolite de tigani, strada neasfaltata - gropi, balti s.a.m.d. - in curtea gradinitei ( implicit a cresei) exista o cladire mica unde dorm, beau, tipa si deranjeaza- oamenii fara adapost. Noi nu ne putem bucura de cateva garaje - asa cum am vazut ca sunt in cartierul Tudor, in Dambu etc. Mai avem un an- doi si cei din Valea Rece sunt mai "dotati" decat locuitorii din Aleea Carpati. Eu una m-am cam saturat de atata discriminare pozitiva.
Dupa ce s-a facut acea alee de pe malul Muresului - desi prea multi copaci s-au taiat- acum chiar nu avem nevoie de linie ferata, galagie, mizerie, aglomeratie etc. Asteptam alte constructii, mai multe parcuri ( fara caini) copaci, curatenie - pentru ca sunt o multime de copilasi care frecventeaza cresa, gradinita si scoala. Ne simtim neglijati, va rugam sa nu incercati sa ne umiliti...