Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR

Musafir

/ #1535

2013-09-20 10:56

Sunt o mare iubitoare de animale si sunt absolut ingrozita de felul in care guvernul Roman si nu numai, decid sa tortureze, sa bata si sa ucida cainii maidanezi. Sunt 100% sigura ca sunt sute de mii de romani care protesta si incearca sa salveze cat mai multi caini. Dar am vazut un articol in care romani au fost batuti si scuipati pentru ca incercau sa salveze 14 caini. Cine face asa ceva? Politicienii chiar sunt oameni? Dupa cum se vede eu ma indoiesc. Daca si anumite organizatii pentru Protectia Animalelor pun fondurile in buzunariile proprii si decid sa foloseasca metode neconventionale pentru a steriliza si eutanasia cainii maidanezi.
Chiar si daca politicienii nu iubesc animalele, ar trebui sa se gandeasca la felul cum Romania este privita de catre alte tari. Am semnat multe petitii pentru organizatii din alte tari. Unul din lucrurile care m-au deranjat tare a fost faptul ca ei au spus ca o sa refuze sa puna piciorul pe taram Romanesc, fie ca turisti fie ca alti asociati de afaceri sau politicieni. Acest lucru este de regretat pentru ca Romania este o tara atat de frumoasa si cu cultura si traditii bogate. Dar noi avem din ce in ce mai multi turisti tot datorita politicienilor care decid sa puna banii guvernului in buzunar. Macar pentru atat lucru Guvernul Roman ar trebui sa construiasca depozite pentru caini. Ma indoiesc ca fonduri nu o sa se gaseasca daca vor sa faca acest lucru.

Catre Guvernul Roman: Ar fi cazul sa ascultati ce oamenii din popor vor. Si asta este sa salveze cainii maidanezi.