Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Altul

/ #6253 Re: Re:

2013-09-14 07:36

#6252: Unul - Re:

Vorbe goale, la bla-bla-uri suntem buni toti, si, ca de obicei, altii sunt de vina! Nu vedem padurea din cauza copacilor! Ai "vorbit" exact ca Iliescu. E plina societatea asta romaneasca de din astia ca tine care chibiteaza de pe margine dar concret nu au nimic de aratat. Tu ce ai facut pentru bunul mers al societatii Oltchim? Ajungem iar la aceeasi poveste: ala e prost, ala e urat, ala e tigan, ala e oportunist... dar, nu vedeti ca asa e natia asta a noastra? Ce suntem noi in Oltchim-ul ala de fapt? Nu cred ca e nimeni de acolo in masura sa arunce cu piatra! Fiecare din noi are o oarecare vina pentr ceea ce se intampla acum acolo. Pasivitatea si lasitatea sunt pe primul loc in randul motivelor. lasati-o dracului de vrajeala si incercati sa fiti mai verticali !

Nu cred ca e om de pe platforma care sa nu fi fost la curent cu "afacerile" de acolo, nu cred ca era vreunul care sa nu fi auzit de firmele de casa, intermedieri, capuseli, firme mutate peste gard (cu utilitati neplatite si reesalonate pe X ani). A luat careva atitudine? Fiecare a considerat ca atata vreme cat isi ia salariul la timp se poate face ca nu observa. Asta e complicitate, da? Las' sa fure dar sa-mi dea si mie, asta e vorba romanului. Deci, de ce ne vaitam?

Si acum cand vin niste tampiti care incearca sa resusciteze un pacient scapat de o tumoare, ca de obicei, sarim si le dam in cap.... l-am huiduit noi pe Gica Hagi, asa ca, ce pretentii sa mai avem? Oamenii macar incearca - unii au vrut sa-l inchida definitiv (si inca vor... astea orgolii, nu gluma!!!!  ).

Ce om sa fii sa ajungi ca, abuzand de anumite relatii de prietenie, sa intervi pe langa Mugur Isarescu pentru ca Oltchim sa NU fie finantat de CEC? Unde e demnitatea? Dupa noi pototpul? Fara noi va rupeti gatul? Asta e? mandrie la cote maxime, nu?

Lasati-l fratilor sa mai mearga si pentru noi astia care venim din urma, nu fiti orbiti de orgolii !!!!