S.O.S. familia!

Cătălin M.

/ #2113

2013-09-02 17:29

"Potrivnicul vostru, diavolul, umblă ca un leu răcnind, căutând pe cine să înghită".
Cam aşa îmi explic eu insistenţa dusă pînă la absurd a celor ce postează neobosiţi astfel de imagini. Doar că pentru oamenii de bun-simţ efectul lor este total contrar, nereuşind să le producă decît repulsie.

Mi-am amintit acum de două citate din Sfîntul Ioan Gura de Aur referitoare la păcatul homosexualităţii:

"Ce poate fi mai spurcat decît un bărbat tăvălindu-se în astfel de curvii? Ce poate fi mai greţos? O! Ce nebunie! O! Ce smintire! … Voi însă, care săvîrşiţi acest păcat, aţi făcut neamul nostru omenesc mai necinstit decît necuvîntătoarele, căci îl batjocoriţi prin asemenea fapte şi vă batjocoriţi şi voi înşivă."

"Nu zic numai că prin acest păcat tu nu ai devenit femeie, dar încă ai pierdut şi dreptul de a fi bărbat, căci nici nu te-ai schimbat în natura femeii, şi nici nu ai păstrat natura bărbătească, ci amîndurora te-ai făcut deopotrivă trădător, fiindcă ai nedreptăţit şi necinstit amîndouă genurile"

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...