Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

b1tv

/ #5597

2013-08-30 15:32

Mai omule, b1tv nu inseamna R Turcescu(parca putea sa rezolve R.T.problema Oltchimului NU AVEM OARE GUVERN CARE A PROMIS) nu are nici o treaba cu Oltchimul, daca nu vezi sensul cuvintelor nu pot eu sa te fac sa intelegi ce n-ai invatat intr-o viata. Acum nu vrei ca ziaristi sa cunoasca chimie, ei pun lucrurile intr-o anumita lumina ca iti place, ca nu-mi place, asta e alta poveste. Incearca sa faci diferenta dintre bine si rau ,dintre adevar si minciuna ,dintre cum traiai si cum traiesti acum, din ce a fost Oltchim -ul odata si cea ajuns acum, este foarte mult de spus eu nu tin cu fosta sau actuala conducere, cu un sindicat sau altul, pe mine ma deranjaza ca am fost mintit ca m-am simtit umilit ca am fost aruncat in stada fara nici o explicatie(cu niste harti cu care pot sa ma sterg undeva si totul cu acordul guvernantilor a conduceri combinatului si a sindicatului nou infiitat ca si aici e alta poveste pe care o putem dezvolta altadata) si m-am saturat de toti oportunisti care au aparut acum, care au facut promisiuni desarte si care nu au nici o solutie de viitor.