S.O.S. familia!

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

/ #1102 Re:

2013-08-25 08:09

#1008: Musafir nr2 -

Ai vrut intrebari, ti le-am pus:

1. Ce te face sa crezi ca, fiind homosexual, ai fi altceva decat un om, la fel ca heterosexualii?

2. Care e ideea ta despre fericire? Poti intelege fericirea inafara sexualitatii?

3. Ce conteaza pentru tine cel mai mult, in viata asta?

...si ai raspuns:

1) Absolut nimic.
2) Fericirea este un sentiment divin si puteti fi sigura ca sexul e departe de topuri. Un rasarit de soare, sa am grija de cainii si pisicile mele, sa fiu iubit si sa iubesc, sa citesc o carte buna, sa gatesc ceva, sa scriu ceva. Astea, sincer ma fac fericit si simt o stare de implinire cand le fac. Din nou, ignoranta vorbeste, daca dumneavoastra credeati ca gay-ii nu fac decat sex si nu se gandesc decat la sex.
3) Constiinta Sociala.

In concluzie, (1) daca a fi homosexual inseamna a fi om, nu se justifica insistenta cu care doriti drepturi APARTE. Trebuie, cf legii si bunului-simt, sa invatati sa va adaptati socialului (omul e o fiinta sociala), si sa nu-mi invoci dreptul la casatorie, pt ca il ai. Il ai in masura in care il avem toti, ca cetateni, ca oameni normali d.p.d.v. sexual! Orice om are dreptul sa se casatoreasca cu un om de sex opus. Si homosexualii, ca heterosexualii, se bucura de aceleasi drepturi cetatenesti depline, ca dreptul la vot, dreptul de-a detine si transmite proprietati, asigurari de sanatate si/sau de viata, inclusiv dreptul la nediscriminare (nimeni nu discrimineaza!; singura problema apare cand vreti sa ne intoxicati la nivel legislativ cu preferinte). Asta vreti: tratament preferential, nu drepturi, ca drepturi aveti.

Si la pctul (2) te contrazici, de vreme ce ne-ai tot spus in repetate randuri ce inseamna pt tine divinitatea, deci practic de aceea nu poti fi fericit. Inafara de pisici si caini, ai avut vreodata grija de un om? Vad printre motivele tale de fericire numai dovezi de egoism.

(3) te contrazici cu raspunsul la pctul 1.

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...