Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Musafir

/ #5436

2013-08-21 16:51

Pantru 5429, 830 milioane era si acum un an in gura lui Chitoiu (ministru care raspunde cu capul de privatizarea Oltchimu-lui, dupa cum zicea prim ministru marele mic Titulescu al mizeriei actuale USL-iste si dupa ce a ratato a fost pedepsit mai tarziu cu functia de ministu de finante si ce mare pedeapsa ,mie imi miroase a promovare),impreuna cu marele stateg Vulpescu-gainarescu (vrei sa sti unde a fost si asta promovat,undeva pe la hidro electrica in consiliu),iar acum ne-am procopsit cu o alta panorama a revigorari industriei romanesti gen COPY-PASTE shakespear-ian ieftin si de proasta calitate jucat de acest Vosganian care la trimis pe acel penibil de Pipera care se ocupa cand de Oltchim cand bate campi cu nu stiu ce conversie a inprumuturilor din franci elvetieni in euro la nu stiu ce cotatie pe care a visato el noaptea si este avantajoasa ptr. uni, de parca bancheri lumi sant niste retardati mintalo-financiari,iar asti ne spuneau cate firme de renume sant la coada ministerului economiei ptr.cumpararea combinatului care pana la urma sa transformat intr-un mare fas de toata jena, mai vedeti un caz gen CFR-marfa,iar noi speram ca astia mai graiesc adevar si mai vor salvarea OLTCHIM-lui cu astfel de oameni niciodata dupa cum spunea un coleg de petitie cu minciuna si prostia nu ajungi departe.