Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

DOF

/ #5428 ptr 5426

2013-08-20 19:05

Nu sant multumit deloc de modul in care decurg lucrurile in oltchim,numai ca pe aceata petitie nu am citit decat insinuari nefondate si stateam si ma intrebam de ce aceasta petitie nu a aparut acum 6 ani cand a inceput delinul oltchimului.Atunci de ce nu ati avut curaj sa vorbiti?Va era teama ca va pierdeti locurile de munca si inteleg asta numai ca acum ar trebui sa ne largim orizontul gandirii si in trecut,ce mostenire ne-a lasat vechea conducere'datorii la banci cu sacu, acum nu mai da nimeni credite ptr ca tot oltchimul este pus gaj la banci.Eu spun ca nu am vreo functie importanta dar imi place rationalul.De ce tine diculoiu cu dintii de sindicat ,nu cumva mai are ciolan de ros?Noi stam aici si ne balacarim ca fraierii pe aceasta petitie fara nici un rezultat.Raul a fost facut,toti guvernati au contribuit la acest jaf.Au zis ca ne prezinta vinovatii dezastrulu ,datoriei de 800 mililane de euro ,unde sant frate ca n-am vazut niciunul arestat ,nu cumva genocidul social care v-a fi in oltchim este atribuit celor care ne-au condus 20 de ani?Sa stam stramb si sa judecam drept.