S.O.S. familia!

Dana Captilin

/ #500 Agitatie exagerata

2013-08-18 16:21

Camarade cu nickname inca neexplicat din motive deja stiute de toata lumea, care incepe si se termina cu m, eu ti-as propune sa te opresti pentru a mai lua o gura de aer. Aer proaspat. Si sa ne lasi duminica neintinata de toate mizeriile tale ilogice, nemaispunand nimic de faptul ca sunt necurate ca haul de care orice bun crestin se teme in viata lui. De teama acestui hau, in care intra laolalta sporovaiala fara sfarsit, agitatia, toleranta fata de pacat si instigarea la pacat s.a., eu te rog sa iei o pauza. Din respect pentru intelepciunea universala, crezi ca poti?

HIV nu este o infectie, deci n-ai cum sa te infe_C_tezi, dar te poti infe_S_ta, fiind un virus. Citeste unul din comentariile mele ( Dana Captilin #183 Re: Re: Re: ) in care am explicat pe date concrete, luate din surse sigure (adica, exact de la cel care a adus in dezbatere cercetarea ref. la homosexualitate, el insusi homosexual, el insusi spunand, la terminarea cercetarilor, ca este ma important sa spuna ce NU a descoperit, si anume ca homosexualitatea NU are o gena, deci NU TE NASTI HOMOSEXUAL). Mai departe este inutil sa discutam cu tine de vreme ce tu ai ajuns sa faci pe-aici prozelitismul ideologiei globaliste. Asta este, de fapt, dovada a ceea ce sta in spatele homosexualitatii, dealtfel un handicap pe care ar trebui sa-l tratam cu delicatete. Daca nu esti homosexual, ce vrei, de fapt, sa faci? Si unde vrei sa ajungi?

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...